Summary

Date
Place
Advance Registration
Abstract Submission

※ Registration for summer academic conferences and abstracts are only available for those who have paid 2018 annual membership fee.


Registration Fee

Division Annual Membership Fee Advance Registration Fee Total Advance Registration Fee On-site Registration Fee Total Advance Registration Fee
Lifetime member - 120,000 120,000 160,000 160,000
Regular member 40,000 120,000 160,000 160,000 200,000
Student member 20,000 60,000 80,000 70,000 90,000
Non-members - - - 200,000 200,000
Short Course - 100,000 100,000 150,000 150,000
  • Please contact the Society Secretariat for more information. Tel.070-8688-1696; ksms@ksms.org (The life-time membership fee is 400,000won.)
  • Advance registration is only available for annual membership fee payers. You can pay the annual membership fee and the advance registration fee together during advance registration.
  • You can apply for and pay only for the registration fee.
  • You can pay the annual fee and pre-registration fee on the homepage. You can check the payment details and print receipts on My Page after logging in on the homepage. ☞ Homepage of KSMS Summer Conference: http://www.ksms.org
  • Benefits: Conference Banquet will be provided.

Upon cancellation of registration

  • After the payment of the registration fee, the deposit can be refunded after deducting 10% on the day before the summer conference. (Please contact the institute.)
  • Please note that refunds are not accepted after the conference day.

Registration Notice

  • Please make sure to check the registration details.
  • If there is any change in the attendance of the registered participants, please contact the Society for the cancellation after the cancellation.
  • Please make a deposit within 3 days of using the automatic transfer, and confirm the registration details by printing out my page receipt.

Non-Member Registration Guide

  • Only on-site registration is possible.
  • Registration fee: ₩ 200,000
  • Benefit: Supper (buffet) available

Directions



2018 KSMS Summer Conference

August 22-24, 2018
Changwon Exhibition Convention Center (CECO), Changwon

PROGRAM OVERVIEW

Day 1: August 22 (Wednesday)

TIME P R O G R A M
12:00∼ Registration
SHORT COURSE
(Organizer: Sang Yun Han(Gachon Univ.)) & Jong-Ho Park(KAERI))
Introduction to MS
(Room: Convention Hall Ⅲ)
Techniques in
LC-MS & GC-MS
(Room: Convention Hall Ⅱ)
MS-based Applications
(Room: Convention Hall Ⅰ)
13:00 ~14:15
(75 min)
Introduction to MS
Jeongkwon Kim
(Chungnam National University)
Practical Aspects of
Chromatography-MS
Jaeick Lee
(KIST)
MS-based Metabolomics
Do Yup Lee
(Kookmin Univ.)
Coffee Break
14:30 ~15:45
(75 min)
Ionization Methods in MS
Sunghwan Kim
(Kyungpook National Univ.)
Practical Separation Techniques
Moon Chul, JUNG
(Waters Korea)
MS-based Proteomics
Min-Sik Kim
(Kyunghee Univ.)
Coffee Break
16:00 ~17:15
(75 min)
Mass Analyzers in MS
Jong-Ho Park
(KAERI)
Tandem MS Techniques
Tae-Young Kim
(GIST)
Interpretation of MS spectra
Han Bin Oh
(Sogang Univ.)
Coffee Break
17:20 ~ 18:40
(80 min)
User Meeting-1
(Sponsored by In progress)
(Room: Convention Hall Ⅲ)
User Meeting-2
(Sponsored by In progress)
(Room: Convention Hall Ⅱ)
User Meeting-3
(Sponsored by In progress)
(Room: Convention Hall Ⅰ)

Day 2: August 23 (Thursday)

TIME P R O G R A M
08:50 ~09:50
(60 min)
Brief Oral Presentation of Selected Posters-1
(Organizer: Kyoung-Soon Jang(KBSI) &
Min-Sik Kim(KyungHee Univ))
First-come-first-served basis 50 people Sandwich provided
(Room: Convention HallⅢ)
Brief Oral Presentation of Selected Posters-2
(Organizer: young-Soon Jang(KBSI) &
Min-Sik Kim(KyungHee Univ))
First-come-first-served basis 50 people Sandwich provided
(Room: Conference Room1+2)
10:00 ~10:50
(50 min)

Plenary Lecture
Prof. Kenzo Hiraoka (Yamanashi University_Clean Energy Research Center)
(Organizer: Yong-Hyeon Yim(President of KSMS)
(Room: Conference Room1+2)

S Y M P O S I U M
10:50 ~ 11:50
(60 min)
POSTER SESSION
(Organizer: Kyoung-Soon Jang(KBSI) & Min-Sik Kim(KyungHee Univ))
( Poster Session - 3F lobby )
11:50 ~ 12:40
(50 min)
Luncheon Seminar I
(Sponsored by In progress)
(Room: Convention HallⅢ)
Luncheon Seminar II
(Sponsored by In progress)
(Room: Conference Room1)
Luncheon Seminar Ⅲ
(Sponsored by In progress)
(Room: Conference Room2)
S Y M P O S I U M
12:55 ~ 14:55
(120 min)

SYM1:
Medical & Clinical Mass Spectrometry
(Organizer: Jae-Seok Kim(Hallym Univ.) &
Man-Ho Choi(KIST))

(Room: Convention HallⅢ)

SYM2:
MS Fundamentals & Elemental Analysis
Keynote Speaker:
Ph.D. Fumitaka Esaka
(Japan Atomic Energy Agency)
(Organizer: Jong-Ho Park(KAERI) &
Heejin Hwang(KOPRI))

(Room: Conference Room1)

SYM3:
Food & Agriculture
(Organizer: Do Yup Lee(Kookmin Univ.) &
Hyeyoung Lee(Dong-Eui Univ.))

(Room: Conference Room2)

S Y M P O S I U M
15:10 ~17:10
(120 min)

SYM4:
Pharmaceutical MS

Prof. Troy D. Wood
(State University of New York at Buffalo)
(Organizer: Yong Seok Choi(Dankook Univ.) &
Soyoung Shin(Wonkwang Univ.))

(Room: Convention HallⅢ)


SYM5:
MS for Metabolomics
(Organizer: Tae-Young Kim(GIST) &
Hyun Joo An(ChungnamNational Univ.))

(Room: Conference Room1)

SYM6:
Environmental
Ph.D. Kwinam Bae(KIST))
(Organizer: Sunghwan Kim(Kyungpook national Univ.) &
Kwinam Bae(KIST)))

(Room: Conference Room2)

17:10 ~ 17:40
(30 min)

‘2018 KSMS General Meeting’
(Room: Conference Room1)

17:50 ~ 18:40
(50 min)
Sponsoring Session I
(Sponsored by In progress)
(Room: Convention HallⅢ)
Sponsoring Session II
(Sponsored by In progress)
(Room: Conference Room1)
Sponsoring Session Ⅲ
(Sponsored by In progress)
(Room: Conference Room2)

19:00 ~ 20:30
(90 min)

Conference Banquet
(Organizer: Duk Jin Kang (Secretary General of KSMS))
(Room: Convention HallⅠ+Ⅱ)

Day 3: August 24 (Friday)

TIME P R O G R A M
08:50 ~ 10:50
(120 min)

SYM7:
New Technologies for MS

Keynote Speaker:
Jon Amster
(Univ. of Georgia)
Organizer: Han Bin Oh(Sogang Univ.) & Ka Young Chung(Sungkyunkwan Univ.))
(Room: Convention Hall Ⅲ)

SYM8:
MS for Protein Analysis

Guest Speaker:
Robin Park
(Scripps Research Ceneter)
(Organizer: Kun Cho(KBSI) & Jae-Min Lim(Changwon Univ.))
(Room: Convention HallⅡ)

11:10 ~ 11:50
(40 min)

Special Lecture
Kyu Seok Song (KAERI)
(Organizer: Yong-Hyeon Yim (President of KSMS)
(Room: Convention Hall Ⅲ)

11:50 ~ 12:30
(30 min)
Poster Award & Closing Remarks
(Room: Convention Hall Ⅲ)

※ Please note that this program may be modified or changed due to the circumstances of the society in the future.