Summary

Date August 28-30, 2019
Place Kimdaejung(KDJ) Convention Center 4F, Gwangju
Advance Registration June 17, 2019 ~ August 4, 2019
Abstract Submission June 17, 2019 ~ August 4, 2019

※ Registration for summer academic conferences and abstracts are only available for those who have paid 2019 annual membership fee.


Registration Fee

Division Annual Membership Fee Advance Registration Fee Total Advance Registration Fee On-site Registration Fee Total Advance Registration Fee
Lifetime member - 160,000 200,000 160,000 160,000
Regular member 40,000 160,000 200,000 200,000 240,000
Student member 20,000 80,000 90,000 100,000 110,000
Non-members - - 250,000 - 250,000
Short Course - 150,000 200,000 150,000 200,000
  • Please contact the Society Secretariat for more information. Tel.070-8688-1696 ksms@ksms.org (The life-time membership fee is 400,000won.)
  • Advance registration is only available for annual membership fee payers. You can pay the annual membership fee and the advance registration fee together during advance registration.
  • You can apply for and pay only for the registration fee.
  • You can pay the annual fee and pre-registration fee on the homepage.
    You can check the payment details and print receipts on My Page after logging in on the homepage.
    ☞ Homepage of KSMS Summer Conference: http://www.ksms.org
  • Benefits: Dinner (buffet) available

Upon cancellation of registration

  • After the payment of the registration fee, the deposit can be refunded after deducting 10% on the day before the summer conference. (Please contact the institute.)
  • Please note that refunds are not accepted after the conference day.

Registration Notice

  • Please make sure to check the registration details.
  • If there is any change in the attendance of the registered participants, please contact the Society for the cancellation after the cancellation.
  • Please make a deposit within 3 days of using the automatic transfer, and confirm the registration details by printing out my page receipt.

Non-Member Registration Guide

  • Only on-site registration is possible.
  • Registration fee: ₩ 250,000
  • Benefits: Conference Banquet will be provided.

Directions



2019 KSMS Summer Conference

August 28-30, 2019
Kimdaejung Convention Center (KDJ), Gwangju

PROGRAM OVERVIEW

August 28 (Wednesday)

TIME P R O G R A M

11:00

Registration
SHORT COURSE
(Organizer: Sang Yun Han(Gachon Univ.)) & Jong-Ho Park(Chonbuk National University))
Introduction to MS
(Room: Convention Hall )
Techniques in
LC-MS & GC-MS

(Room: Convention Hall )
MS-based Applications
(Room: Convention Hall )
12:00 ~13:15
(75 min)

Introduction to MS
Jeong-Kwon Kim
(Chungnam National University)

Practical Aspects of
Chromatography-MS
Jae-Ick Lee (KIST)

Overview of Method Validation
Eun-Sook KI
(Charles River Korea)

Coffee Break
13:30 ~14:45
(75 min)

Ionization Methods in MS
Kun Cho (KBSI)

Practical Separation Techniques
Min-Sik Kim (DGIST)

Method Validation for
Environmental Samples
Nam-yong Jeong (KATRI)

Coffee Break
15:00 ~16:15
(75 min)

Mass Analyzers in MS
Jong-Ho Park
(Chonbuk National University)

Tandem MS Techniques
Tae-Young Kim (GIST)

Method Validation for Food
and Pharmaceutical
Jong-Bok Kim (KAFRI)

Coffee Break
16:30 ~ 18:00
(90 min)
User Meeting-1
(Sponsored by In progress)
(Room: Convention Hall )
User Meeting-2
(Sponsored by In progress)
(Room: Convention Hall )
User Meeting-3
(Sponsored by In progress)
(Room: Convention Hall )

August 29 (Thursday)

TIME P R O G R A M
08:50 ~09:20
(30 min)

Brief Oral Presentation of Selected Posters-1
(Organizer: Kun Cho (KBSI) & Yongsoo Choi (KIST)
First-come-first-served basis 50 people Sandwich provided
(Room: Convention Hall )


Brief Oral Presentation of Selected Posters-2
(Organizer: Kun Cho (KBSI) & Yongsoo Choi (KIST)
First-come-first-served basis 50 people Sandwich provided
(Room: Convention Hall +)

09:30 ~10:20
(50 min)

Plenary Lecture
Prof. John Langley (University of Southampton, U.K.)
(Organizer: Yong-Hyeon Yim(President of KSMS)
(Room: Convention Hall +)

S Y M P O S I U M
10:20 ~ 11:50
(90 min)
POSTER SESSION
(Organizer: Kun Cho (KBSI) & Yongsoo Choi (KIST)
( Poster Session ? 4F lobby )
11:50 ~ 12:40
(50 min)
Luncheon Seminar I
(Sponsored by In progress)
(Room: Convention Hall )
Luncheon Seminar II
(Sponsored by In progress)
(Room: Convention Hall )
Luncheon Seminar Ⅲ
(Sponsored by In progress)
(Room: Convention Hall )
S Y M P O S I U M
12:55 ~ 14:55
(120 min)

SYM1:
Mass Spectrometry
on Clinical and Biomedical Research
(Organizer: Jae-Seok Kim (Hallym Univ.) &
Man-Ho Choi (KIST))

(Room: Convention Hall )

SYM2: MS Fundamentals & Elemental Analysis
Keynote Speaker :Prof. Ivan K. Chu
(The University of Hong Kong, China)

(Organizer:
Tae-Young Kim (GIST) &
Jongsik Ryu (Pukyong National Univ.))

(Room: Convention Hall
)

SYM3: Food & Agriculture
(Organizer: Yong Seok Choi(Dankook Univ.) &
Cheongtae Kim (Nongshim))

(Room: Convention Hall )

S Y M P O S I U M
15:10 ~17:10
(120 min)

SYM4:
Pharmaceutical
Keynote Speaker :
Ph.D. Chongwoo Yu (USA)
(Organizer: Hunju Kim (DGMIF) &
Yongmun Lee (Chungbuk Univ.)) 

(Room: Convention Hall )

SYM5:
MS for Metabolomics
Keynote Speaker :
Ph.D. Geum-Sook Hwang
(KBSI)
(Organizer: Do Yup Lee (GIST) &
Geum-Sook Hwang (KBSI))

(Room: Convention Hall )

SYM6:
Environmental & Geochemistry

Keynote Speaker :
Ph.D. Gihong Park (GIST)
(Organizer: Jungju Seo (KBSI) &
Jung Ho Kang (KOPRI) &
Sunghwan Kim (Kyungpook National Univ.))

(Room: Convention Hall )

17:20 ~ 17:50
(30 min)

‘2019 KSMS General Meeting’
(Room: Convention Hall )

18:00 ~ 18:50
(50 min)
Sponsoring Session I
(Sponsored by In progress)
(Room: Convention Hall )
Sponsoring Session II
(Sponsored by In progress)
(Room: Convention Hall )
Sponsoring Session Ⅲ
(Sponsored by In progress)
(Room: Convention Hall )

19:00 ~ 20:30
(90 min)

Conference Banquet
(Organizer: Duk Jin Kang (Secretary General of KSMS))
(Room: Delhi House / Convention Dong 2F)

August 30 (Friday)

TIME P R O G R A M
08:50 ~ 10:50
(120 min)

SYM7:
New Technologies for MS Direct Sampling MS


Keynote Speaker :
Prof. Zhongping Yao (The Hong Kong University of Science and Technology, China)
(Organizer:
Kwang Pyo Kim (Kyung Hee Univ.)
&
Sangwon Cha (Hankuk University of Foreign Studies))

(Room: Convention Hall )

SYM8:
MS for Protein Analysis

Keynote Speaker :
Ph.D. Julian Whitelegge (UCLA, USA)
(Organizer:
Min-Sik Kim (DGIST) &
Kyunggon Kim (Asan Medical Center))

(Room: Convention Hall )

11:10 ~ 11:50
(40 min)

Special Lecture
Prof. Myeong Hee Moon (Yonsei Univ.)
(Organizer: Yong-Hyeon Yim (President of KSMS)

(Room: Convention Hall )

11:50 ~ 12:30
(40 min)
Poster Award & Closing Remarks

(Room: Convention Hall )

※ Please note that this program may be modified or changed due to the circumstances of the society in the future.